Tussendoortjes

In de groepen 1 tot en met 8 wordt er een tussendoortje verstrekt in de vorm van een biscuitje of een rijstwafel.
Mocht u uw kind liever fruit mee willen geven dan is dat natuurlijk geen probleem. Wel vragen wij u om het fruit dan kant-en-klaar
in een bakje mee te geven, omdat er in de klas geen tijd is om het klaar te maken.
Een pakje of beker met drinken kan worden meegenomen voor in de ochtend. Graag zien wij het pakje of de beker voorzien van een naam.
Om mee te werken aan een goede bewustwording van gezond eten en drinken vragen wij om de kinderen geen snoep en geen koolzuurhoudende dranken mee te geven.
Alle drink- en etenswaar wordt bij het binnenkomen op de daarvoor aangewezen plek gezet.